Hüseyin Kadir BALCI - Okul Müdürü / Başöğretmen

Hüseyin Kadir Balcı. Konya’nın Hüyük ilçesi Selki Mahallesi’nde kadir gecesi dünyaya geldi.

İlkokulu mahallesindeki okulda tamamladı. İmam Hatip Ortaokulu ve lisesini merkez Konya AİHL´de okudu. 1985/86 yılında Konya AİHL´den mezun oldu.

Selçuk üniversitesi ilahiyat fakültesinden mezun olduktan sonra İlk görev yeri olarak Afyon´un Şuhut ilçesi Anadolu İmam Hatip lisesine atandı.

5 yıl burada görev yaptıktan sonra Batman Anadolu İmam Hatip lisesine tayini çıktı.

8 yıl burada görev yaptıktan sonra 2005 yılında Konya Altınekin İmam Hatip lisesine,

1 yıl sonra da  Konya merkeze geldi. Konya merkezde değişik okullarda öğretmenlik, idarecilik ve okul müdürlüğü görevlerinde bulundu.

2013-2018 yıllarında Konya Anadolu İmam Hatip lisesinde müdür yardımcısı olarak görev yaptı.

2018 yılından itibaren Şükrü Doruk Kız AİHL Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulunda müdür olarak görev yapmaktadır.