Mrt

Aile ve Sosyal  Hizmetler, Adalet , İçişleri , Milli Eğitim ve Sağlık Bakanlıkları ile Diyanet işleri başkanlığı tarafından 23.03.2022 tarihinde imzalanan protokolle '' Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele 2022 Yılı Faaliyet Planı '' kamuoyuna duyurulmuştur.

Mrt

OKUL DERGİMİZ AHSEN YAYINLANDI

Ock

Okulumuz son sınıf öğrencilerine yönelik olarak sayısal -Sözel- Eşit ağırlık, dil ve bilişsel becerilerinin tesbitini yapmak için NPP envanter Nöro Pedagojik Psikoloji testi uygulandı

Ara

Okulumuzdaki destekleme ve yetiştirme kursları ile öğrencilerimiz üniversite sınavlarına hazırlanmaktadırlar.

Kas

Sayın Kaymakamımız Ali Murat KAYHAN Okul Müdürümüze, Müdür Yardımcılarımıza, Bilişim Teknolojileri Öğretmenimize, TEKNOFEST Projeleri ve KOP projelerinde il birincisi ve ikincisi olan iki öğrencimize BAŞARI BELGESİ takdim ve taltiflerinde bulunmuşlardır. Sayın Kaymakamımıza çok teşekkür ederiz.

Ekm

KOP İdaresi tarafından uygulanan 'Projem KOP İle Hayat Buluyor' lise öğrencileri arası proje yarışması ödül töreni düzenlendi.

Ekm

Eyl

2021-2022 eğitim Öğretim Yılında okulumuzda kurulan teknoloji takımlarımız Teknofest, Tübitak ve Meb robot yarışmaları finallerine katılmışlardır.

4 takımımız Teknofest finallerine, 5 takımımız da MEB Robot yarışmaları finallerine katılmışlardır.

İnsansız sualtı sistemleri yarışmasına Giresunda katılan MEGA TUNGA takımımız Türkiye 8. olmuştur. Mega Tunga takımımız En iyi takım ruhu ödülünü almıştır.

Tübitak liseler arası İHA yarışmasında LODOS takımımız Döner Kanat kategorisinde Afyon'da yapılan finallerde yarışmıştır. Türkiye 10.'su olan takımımız güzel bir yarışma geçirmiştir.

Akıllı Ulaşım ve Çevre ve Enerji Teknolojileri alanlarında da finallerde yarışan takımlarımız sunumlarını başarılı bir şekilde yapmışlardır.

Samsun'da gerçekleştirilen Teknofest Festivaline sualtı ve İHA takımlarımız davet edilerek öğrencilerimiz katılım sağlamıştır.

Tem

KOP tarafından düzenlenen Projem Kop ile hayat buluyor adlı liseler arası proje yarışmasında, okulumuzdan iki projemiz 650 başvuru arasından ilk 65'e girerek mülakat aşamalarına katılmaya hak kazanmıştır.

Tem

İnsansız sualtı aracı projemiz Türkiye genelinde 425 proje arasından seçilen 50 proje arasına girerek, Başarılı Örnekler Sergisi finalinde yarışmaya hak kazanmıştır. Okulumuz Konya'da sergiye katılmaya hak kazanan tek lisedir.

YİNE FİNALDEYİZ. AKILLI ULAŞIM TAKIMIMIZ TEKNOFEST FİNALLERİNDE

MEB ROBOT YARIŞMALARINDA TÜRKİYE FİNALLERİNDEYİZ