May

Sanat musikisi konseri, ney dinletisi, robotik ve kodlama çalışmaları ve kermes gerçekleştirildi.

Ara

Konya il genelinde liseler arası yapılan münazara yarışmasında okulumuz Şükrü Doruk Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, Hadimi Anadolu Lisesi öğrencileri ile eşleşmiştir. Okulumuz öğrencileri yarışmada "İnsan, doğaya hakimdir." tezini savunarak Hadimi Anadolu Lisesi'ni elemiş, böylece bir üst tura çıkmaya hak kazanmıştır. Münazara yarışmasında okulumuzu temsil eden Feyza COŞKUNGÖNÜL, Zeynep Rana ŞİMŞEK ve Havva İrem EVİM adlı öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Ara

DYK öğrencileri ve öğretmenlerine yönelik motivasyon etkinliği düzenlendi.

Ara

HEDEF 2022 ÇALIŞMALARI KAPSAMINDA 12. SINIFLARA YÖNELİK YÜKSEK ÖĞRETİM KURUMLARI 2021 TYT SINAV SORULARI ÇÖZÜMÜ

Ara

Hedef 202 çalışmaları kapsamında 12. sınıf öğrencilerimizle meslek dersleri soru çözümleri yapılmıştır.

e Twinning Projemiz

SUSTAİNABİLİTHİNK CLUB/ SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK DÜŞÜNCE KULÜBÜ

Proje hakkında

Projemizin amaçları: gezegenimizi  korumanın ipuçlarını öğrenmek, sürdürülebilirlik kavramını hayatın bir parçası haline getirmek, iletişim kurmak, öğrencilerimizin yaratıcılıklarını geliştirmek, kendilerini ifade etmek, hedef dilde özgüvenlerini geliştirmek, işbirliği yapmak, amaçlanmaktadır. Bu proje daha iyi bir çevreyi destekleyen faaliyetleri ve üretken gençliği içermektedir..

BEKLENEN SONUÇLAR

Projemizin sonunda öğrencilerimiz farklı okullardan akranları ile tamışma, paylaşma, işbirliği yapma şansına sahip olacaklar.
Öğrenciler ayrıca dil becerilerini de geliştirebileceklerdir.
Öğrencilerimiz takım halinde çalışmak, paylaşmak, yaratmak için çalışacaklar.
Her öğrenci yeni bir web 2.0 aracı öğrenecektir.
Öğrencilerimiz sürdürülebilirlik hakkında toplu bir çıktı kitabı oluşturacaklar.
Öğrencilerimiz sürdürülebilirlik ile ilgili ipuçlarını öğrenecekler.
Öğrencilerimiz atıklarla yeni materyaller oluşturacaklar.